У Чернігові завершилися відбіркові змагання «Дитяча легка атлетика ІААФ» (фотозвіт)

275
Галерея сайту ФЛАУ постійно поповнюється.  Сьогодні ми додали до неї фото з Новорічного спортивного свята у Миколаєві та зі змагань «Дитяча легка атлетика ІААФ», які проходили у Чернігові.

 
Новорічне спортивне свято у Миколаєві стало традицією. Наприкінці 2012 року, 22 грудня, у легкоатлетичному манежі МСДЮШОР спортивною формою нагородили 108 людей. Серед них – провідні спортсмени області та тренери. Крім того були названі найкращі атлети та тренери. Найкращими спортсменами року стали Олена Холоша та Віктор Левченко. Тренерами – Сергієнко Л. В., Демидов В. В., Кілярський В. Г.. У програмі заходу також були дитячі змагання та концертні виступи.
 
У Чернігові з 20 січня до 10 лютого проходили відбіркові змагання чемпіонату міста з ігрового багатоборства «Дитяча легка атлетика ІААФ». Участь у них взяли 26 загальноосвітніх шкіл міста, які були розділені на чотири зони. Від кожної школи участь у змаганнях брали чотири хлопчики та чотири дівчинки – учні 5–6 класів.
 
Юні спортсмени змагалися у таких дисциплінах:
1. Біг на 30 метрів;
2. Естафета с елементами бар’єрного бігу;
3. Стрибки у висоту;
4. Комбінована естафета;
5. Метання набивного м’яча;
6. Стрибки на скакалці (15 секунд);
7. Естафета колом (2 хлопчики + 2 дівчинки).
 
У кожній з зон визначили по дві команди-переможниці, які вийшли у фінал. Фінал відбудеться 17 лютого за адресою: м. Чернігів, просп. Перемоги, 110-А, «Спортивний зал обласної дитячо-юнацької спортивної школи».
 
Додаткова інформація і підсумкові протоколи можна переглянути на сайті Чернігівської обласної федерації легкої атлетики.